Theater

De magie van het podium

Welkom bij het theater van Cultura. Laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod, dat reikt van adembenemende toneelstukken tot hilarische cabaretvoorstellingen, van verrassende familievoorstellingen tot intieme concerten die je recht in het hart raken. Kom bij ons lang voor een heerlijk avondje uit!

Naar de theateragenda

Cultura hexagon

Kijk welke prachtige voorstellingen er binnenkort in ons theater staan

Bekijk de agenda

Binnenkort in ons theater

Uniek theater

Of je nu een doorgewinterde theaterliefhebber bent of voor het eerst een stap zet in de wereld van het podium, we heten je van harte welkom. Neem plaats in onze comfortabele stoelen. Wist je trouwens dat Cultura een uniek theater is? Het is een vlakkevloertheater, de artiest staat daardoor bijna ín het publiek. Intiemer wordt het niet!

Kom langs, neem je vrienden en familie mee, en laat je onderdompelen in de magie van het theater. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van de wonderlijke wereld van live entertainment.

Theaterzaal

Wat wil jij zien?

Mis jij iets in onze agenda? Programmeer het dan zelf! Wij dagen je uit om samen met ons invulling te geven aan ons theaterprogramma. Als gastprogrammeur van Cultura bepaal jij namelijk welke artiest er te zien is tijdens ons seizoen. Je kunt je aanmelden met jouw idee en vervolgens ga jij samen met ons aan de slag om jouw creatieve ideeën werkelijkheid te maken. Hoe tof is dat!

Ik wil zelf een voorstelling programmeren

Cultura hexagon

Word jij onze nieuwe gastprogrammeur?

Word gastprogrammeur