Bibliotheek

Iedereen is welkom

Kom je een bezoekje brengen aan onze bibliotheek? In al onze filialen kun je compleet verdwijnen in een roman, bladeren door de tijdschriften of informatie opzoeken voor je werk of studie.

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt als je beter wilt leren lezen, schrijven of spreken? Of als je vragen hebt over digitale zaken? Het Digi-Taalhuis helpt je graag verder.

Kom studeren of werken

In de bibliotheek kun je niet alleen heerlijk lezen in boeken, kranten en tijdschriften, maar ook rustig studeren of werken. We hebben kosteloze flex- en studeerplekken beschikbaar. En dat is nog niet alles. Kom bijvoorbeeld langs om degelijk onderzoek te doen dankzij onze databases of om af te spreken met anderen om samen te brainstormen, overleggen of discussiëren.

Beleef het in de bibliotheek

Voel je vrij om binnen te lopen en te blijven zolang als je wilt, tijdens onze openingstijden uiteraard. En als je nog meer uit je bibliotheekbezoek wilt halen, hebben we interessante abonnementen beschikbaar. Of neem een kijkje in onze agenda, want er is altijd wel iets te beleven!

Bibliotheek - Cultura Molenstraat

Lid worden?

Cultura hexagon

Meld je snel aan en leen direct je eerste boeken

Sluit een abonnement af

Altijd dichtbij

Met meerdere filialen in de gemeente Ede, is er altijd een bibliotheek in de buurt. Wist je namelijk dat Cultura, naast de hoofdvestiging in het centrum van Ede, ook vestigingen heeft in Stadspoort, Bennekom of Lunteren bent? Daarnaast rijdt de Bibliobus elke maandag, dinsdag en donderdag door verschillende Edese wijken en naar Harskamp, Wekerom, Otterlo en Ederveen. Meer informatie over de verschillende filialen en de routes van de Bibliobus vind je hier.

Binnenkort te doen in de bibliotheek