Bibliotheek aan huis

Kun je niet zelfstandig naar de bibliotheek komen, maar wil je wel graag iets lenen? Geen probleem, want de ‘Bibliotheek aan Huis’-Service komt naar jou! De bibliotheek is er voor iedereen, dus ook voor mensen die niet of minder goed in staat zijn om zelfstandig naar de bibliotheek te komen. De ‘Bibliotheek aan Huis’-Service van Cultura brengt elke zes weken boeken bij je thuis.

Hoe werkt het?

Bezorging

Om de zes weken komt een vrijwilliger van Cultura de boeken bij je thuis brengen en ophalen. Je maakt hiervoor samen een afspraak.

Materialen

Je kunt een keuze maken uit de collectie in de digitale catalogus van de bibliotheek van Cultura. Dit zijn romans (normaal of groot lettertype) of informatieve boeken. Ook kun je jouw wensen en voorkeuren doorgeven aan de vrijwilliger, waarna hij/zij een keuze voor je maakt. Bij opgave van titels of schrijvers kan het gebeuren dat boeken op dat moment uitgeleend zijn. Dit is soms het geval bij zeer populaire titels. Je kunt dan aan je vrijwilliger vragen om boeken te reserveren.

Kosten

Het gebruik van ‘Bibliotheek aan Huis’-Service is gratis als je lid bent van de bibliotheek. Heb je nog geen abonnement? Geen probleem, neem contact met ons op (0318- 672 800) en wij maken het voor je in orde.

Meedoen met onze Bibliotheek aan Huis-Service?

Cultura hexagon

Neem contact met ons op en wij regelen het voor je

Bel ons direct op