Cultura trapt nieuw, cultureel seizoen af!

Op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 15.00 uur is het tijd voor CulturaFest: hét festival waarbij iedereen welkom is om gratis te komen proeven van nieuw aanbod. Dompel jezelf onder in mooie theaterpreviews, inspirerende workshops, leuke activiteiten en culturele verrassingen.

Cultura viert het nieuwe seizoen 24/25

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat moet gevierd worden. Zet je schrap voor een fantastisch theaterseizoen, een spetterend cursusprogramma, mooie activiteiten in de bibliotheek en bijzondere projecten. Op 1 juni brengt Cultura de hoogtepunten uit het programma bij elkaar. Een ware proeftuin voor iedere cultuur-liefhebber!

Voorrang op theatertickets

Op 1 juni delen we het spiksplinternieuwe Cultura-magazine uit waarin o.a. het theaterprogramma te bewonderen is. Zie je iets wat je niet wilt missen? Dan heb je geluk, want bezoekers van CulturaFest krijgen namelijk voorrang op de theatertickets! Scan tijdens het festival de QR-code naar de exclusieve voorverkoop-pagina en boek de beste plaatsen voor o.a. Henry van Loon, Karin Bloemen en Alex Ploeg. Pas op 1 juni om 15.00 uur gaat het hele theaterprogramma online in de verkoop, maar dan heb jij jouw tickets natuurlijk allang binnen.

Culturele proeftuin voor jong en oud

Altijd al een lesje beeldhouwen willen doen? Benieuwd naar een glimp van ons theateraanbod? Heb je kinderen die dol zijn op schminken, knutselen en glittertattoos? Het kan allemaal tijdens CulturaFest. Van lessen breakdance, kunstgeschiedenis en keramiek, tot aan luisteren naar een echte Voorleesfee, afhaalpoëzie van Bas Derks en verschillende kunstexposities.

Beleven, leren, doen

Bij Cultura kan je beleven, leren en doen op het gebied van theater, creatieve cursussen, educatie, de bibliotheek, (wijk)projecten, netwerken, community en…noem maar op. Een glimp van dit brede aanbod presenteert Cultura tijdens CulturaFest. Het publiek kan kiezen voor een speciale route waarin zij diverse onderdelen tegenkomen óf hun eigen pad kiezen. Lekker aanschuiven, meedoen, inspiratie opdoen, plezier en gezelligheid staan tijdens deze dag voorop. Een ding is zeker: van 10.00 tot 15.00 uur hoef je je bij Cultura niet te vervelen.