HENRY VAN LOON

HENRY VAN LOON

KEANU | Try-out

Informatie

  • Prijs €22,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 4 december 2024 20:15
  • Einde woensdag 4 december 2024 22:30
Tickets

Cabaret

Theater

Over Keanu

In Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet.  

Keanu en Henry

Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry (afgeleid van Hendrik, een van de meest voorkomende Germaanse voornamen) betekent ‘woonerf’. Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af.  

onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten,

Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen. 

Heel. Hard. Lachen. 

Take the blue pill

Kom ook. Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren.  

Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst. 

Extra lang nagenieten

Tijdens de pauze en achteraf de voorstelling kun je een drankje te bestellen bij de horeca. Zoek een lekker plekje uit in het Atrium en café, zodat je extra lang kunt nagenieten van de avond.