KARIN BLOEMEN & OLD SCHOOL BAND

KARIN BLOEMEN & OLD SCHOOL BAND

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

Informatie

  • Prijs €27,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 19 oktober 2024 20:15
  • Einde zaterdag 19 oktober 2024 22:30
Tickets

Theaterconcert

Theater

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

In deze voorstelling gaat Karin opnieuw op zoek naar de grote muzikale inspiratiebronnen, variërend van Ella Fitzgerald tot Barbra Streisand en van Stevie Wonder tot Gladys Knight.

Bestaande en eigen stukken

Het repertoire van deze grootheden is door Karin en de band opnieuw gearrangeerd en ‘eigen’ gemaakt. Daarnaast zal er uiteraard ook weer een aantal nieuwe eigen stukken voorbij komen. 

no-nonsense grooving ensemble

De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan in een Amerikaanse recensie: “a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist

Karin Bloemen

In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst samen met de Old School Band een ‘old school muzikale theatertour’, getiteld ‘Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!’ Dit vond ze zo leuk om te doen en was bovendien zo’n groot succes, dat er wel een vervolg móest komen. 

Old School Genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-