Salsa Intermediate

Salsa Intermediate

Informatie

  • Gebouw Centrale
  • Prijs 106,00 €
  • Cursusduur 10
  • Lesdag dinsdag

Pieter Jan SMSENZO

Docent

Over de cursus

Latin muziek hoor je spelen of je hoort en beleeft ergens een geweldige liveband. De ritmische muziek nodigt uit om je heupen even flink los te gooien.

Herken je je hier in? Dan is een salsa cursus zeker wat voor jou! In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer.

In principe geef je je op als paar, maar indien je niemand kan vinden matchen we dame/heer op basis van eerste inschrijving onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geef bij de inschrijving bij opmerkingen aan wie je partner is indien je deze hebt. De kosten zijn per persoon.

Intermediate 1

In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer. Deze cursus is voor mensen die al 2 cursussen salsa hebben gevolgd. Met deze cursus maak je je basis compleet en komt ook Cubaanse salsa aan bod . Heb je elders salsa gevolgd dan kun je in overleg met de docent op dit niveau instromen.

 

 

Docent Pieter-Jan Dominicus

Even voorstellen, mijn naam is Pieter-Jan Dominicus en doceer inmiddels al 10 jaar salsa en bachata. Wat ik graag met mijn cursisten wil delen is de passie voor dans en uiteraard voor de muziek.

Waar ik erg van blij word is, als mijn cursisten even dat uurtje de dagelijkse zaken los kunnen laten en helemaal kunnen opgaan in de dans.

Neem contact op

Robin Hafkenscheid

Coördinator Kunstencentrum