Italiaans Vervolg

Italiaans Vervolg

Informatie

  • Gebouw Centrale
  • Prijs 141,00 €
  • Cursusduur 13
  • Lesdag woensdag
Archief

Ronald Valk

Docent

Over de cursus

Ben jij al niveau 1 van Italiaans voorbij? Geef je dan op voor het vervolg!
Nu je de basis hebt geleerd, is het tijd voor een stap verder. We voltooien het boek Allegro Nuovo 1 en gaan door met Allegro Nuovo 2. Tijdens deze cursus ga je verder met de grammatica van Italiaans en leer jij je nog beter te redden in Italië.

Je bent bekend met de inhoud van Allegro Nuovo 1 t/m hoofdstuk 8. We beginnen met het opfrissen van de lesstof die we hebben behandeld.

Na deel 1 van deze cursus (september – december), waarvoor je je nu kunt inschrijven, zal er een deel 2 volgen (januari – april). In december kun je ervoor kiezen om hieraan deel te nemen door je voor dit tweede deel van deze cursus in te schrijven.

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.