Italiaans Perfezionamento

Italiaans Perfezionamento

Informatie

  • Gebouw Centrale
  • Prijs 141,00 €
  • Cursusduur 13
  • Lesdag woensdag
Archief

Ronald Valk

Docent

Over de cursus

Je hebt je de Italiaanse taal in grote lijnen eigen gemaakt en ook de alle tijden van het werkwoord heb je weleens gezien – maar het ontbreekt je aan training om je vaardigheden ook echt toe te passen! In deze cursus gaan we daaraan werken. We focussen op informatievoorziening in het Italiaans via websites en kranten en nemen een kijkje in de schatkamer van de Italiaanse literatuur. Onze spreekvaardigheid trainen we door in de les Italiaans met elkaar te spreken en onze luistervaardigheid door naar audiofragmenten te luisteren over diverse onderwerpen.

Het lesmateriaal wordt je door de docent verstrekt.

Na deel 1 van deze cursus (september – december), waarvoor je je nu kunt inschrijven, zal er een deel 2 volgen (januari – april). In december kun je ervoor kiezen om hieraan deel te nemen door je voor dit tweede deel van deze cursus in te schrijven.

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.