Cultura Stadspoort

Welkom bij Cultura Stadspoort! Onze bibliotheek is meer dan alleen een plek om boeken te lenen. Het is een bruisende ontmoetingsplek waar gezelligheid, koffie & thee samenkomen met talloze activiteiten voor jong en oud.

Voor de liefhebbers van een goed boek is Cultura Stadspoort de ideale plek om te vertoeven. Met een uitgebreide collectie boeken in alle genres, van spannende thrillers tot inspirerende non-fictie, vind je hier zeker iets wat je aanspreekt.

Voor de jongere lezers bieden we diverse (kinder)activiteiten aan. Van voorleessessies tot knutselworkshops, er is altijd iets leuks te beleven. Onze bibliotheek is een plek waar kinderen spelenderwijs hun liefde voor boeken en leren kunnen ontwikkelen.

En vergeet niet om te genieten van een heerlijke kop koffie of thee in onze gezellige caféhoek. Het is de perfecte plek om even bij te praten of samen een spelletje te spelen.

Cultura Stadspoort is de locatie in Ede-Zuid voor iedereen die op zoek is naar een mix van beleven, leren en doen. We heten je van harte welkom!

Bekijk onze activiteiten