Dungeons & Dragons

Over de activiteit

Je kunt nu ook Dungeons & Dragons spelen in Cultura!: Iedereen is welkom om mee te doen met dit avontuurlijke spel! We hebben een vette ruimte, het materiaal en zelfs een aantal Dungeon Masters. Beginners en gevorderden zijn welkom. Ook als je met je eigen groep wilt spelen kun je bij ons terecht. Geef je op en schuif aan bij deze activiteit.

Dungeons & Dragons is een roleplaying game: een spel waarin je de rol van een ander, jouw eigen held of fantastische karakter speelt en samen op avontuur gaat. Eindelijk mag jij in de huid kruipen van een vuurspuwende draak, een betoverde prinses of een bostrol. Laat je fantasie helemaal de vrije loop en creëer samen een spannend verhaal. Dat avontuur beleef je onder leiding van de Dungeon Master, oftewel de spelleider. Dit is degene die het verhaal bedenkt.

 

Heb je al ervaring en wil je meer de diepte in? Ook dan is er plek voor jou, want we spelen op verschillende niveaus. Ben je zelf DMer en wil je graag een groep begeleiden? Dan ben je ook op de juiste plek.

 

Voor vragen kun je terecht bij Eline Roordink: ERoordink@cultura-ede.nl

Word lid van Creators Library en speel een jaar lang DnD!

 

  • Een abonnement voor een jaar lang DnD spelen kost slechts €20
  • 1 keer deelnemen / ruimte huren per 3 uur: €2,50