VRIENDEN VAN THEATER 2024-2025

VRIENDEN VAN THEATER 2024-2025

Vrienden van Theater Cultura

Informatie

  • Prijs €25,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 1 mei 2025 22:00
  • Einde donderdag 1 mei 2025 23:59

Cabaret

Dans

Familievoorstelling

Klassiek

Muziektheater

Theatercollege

Theaterconcert

Toneel

Theater

Ben jij onze grootste fan?

Draag jij Cultura een warm hart toe en ben jij fan van ons intieme theater? Word dan voor slechts 25 euro per jaar Vriend van het Theater in Cultura.

Als Vriend krijg je van ons:

  • Toegang tot de Vriendenvoorverkoop: als vriend zie je als eerste ons nieuwste theaterprogramma en bestel je direct theaterkaartjes voordat de reguliere verkoop start;
  • Onze vrienden zijn onze ambassadeurs. En daar zijn wij dankbaar voor! Daarom ontmoeten we je graag op een Vriendenavond (nog een verrassing wanneer!)
  • Bij niet-uitverkochte voorstellingen mag je als vriend van het theater twee dagen voor de voorstelling gratis een gast meenemen. Deze last minute Bring-a-friend aanbieding geldt het gehele seizoen (tweede kaartje gratis).
  • Je ontvangt het Cultura-magazine in je brievenbus! Een magazine boordevol leuke informatie over, bij en door Cultura. Waaronder het volledige theaterprogramma, interviews met artiesten, cursusaanbod, lezingen en nog veel meer.

Een lidmaatschap is persoonsgebonden.

Aanmelden

Je kunt het hele jaar door Vriend worden.

Lidmaatschap

Het Vriendenlidmaatschap loopt vanaf het moment dat je bestelt (ongeacht wanneer je Vriend wordt) tot en met 30 april 2025. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.  Je ontvangt daarover van ons tijdig een bericht. Word je Vriend, dan geef je een machtiging af om het lidmaatschap automatisch te incasseren. De verlenging wordt in mei 2025 geïncasseerd voor het vriendenjaar 25/26.

Je bent Vriend tot je opzegt. Opzeggen kan tot 1 april 2025 door een email te sturen aan theater@cultura-ede.nl. De opzegging gaat dan in per ingang van het nieuwe seizoen (25/26).

Word je Vriend in de loop van het seizoen, dan gelden dezelfde voorwaarden voor looptijd, einddatum en verlening. Je betaalt hetzelfde bedrag en gaat per mei 2025 mee in het volledige nieuwe seizoen.

 

Belangrijk voor Vrienden van seizoen 23/24 

Was je Vriend van ons theater in seizoen 23/24? Dan wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd voor seizoen 24/25, je hoeft hier niks voor te doen (de opzegtermijn is inmiddels verstreken). Halverwege de maand mei 2024 wordt de bijdrage voor het lidmaatschap voor seizoen 24/25 geïncasseerd. Je ontvangt hierover een aantal dagen voorafgaand van ons een email over ter herinnering.