IN DE ZORG MET ROB

IN DE ZORG MET ROB

Een beetje vroeger is de toekomst

Informatie

  • Prijs €18,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 11 december 2024 20:15
  • Einde woensdag 11 december 2024 23:00

Gastprogrammeur

Toneel

Theater

Over de voorstelling

‘Een beetje vroeger is de toekomst’

Ach ach wat een pech. Elke keer heeft Rob ruzie met zijn zorgrobot Eddy88. Eddy88 heeft storingen op momenten die nou niet echt goed uitkomen.. Dan belt hij toch maar weer zijn zoon, maar heeft hij wel tijd om zijn vader elke keer te helpen?

In een unieke voorstelling neemt Rob je mee in zijn avonturen over de ouder wordende mens. Passievol en op een authentieke wijze vertelt Rob over zijn visie en liefde voor de ouderen. Doorspekt met geestige humor tovert hij een traan toch weer om in een lach, ook bij zijn publiek!

Want dit is een verhaal voor iedereen, van je buurman tot verre vriend..

Gastprogrammeur

Deze voorstelling is gekozen door Gastprogrammeur Wouter Helmich (Opella). Lijkt het jou ook leuk om zelf te bepalen wat er te zien is in ons theater? Meld je dan aan als gastprogrammeur.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-