MICHELINE VAN HAUTEM ism OBK Otterlo

MICHELINE VAN HAUTEM ism OBK Otterlo

Brel & Brass

Informatie

  • Prijs €19,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 6 april 2024 20:15
  • Einde zaterdag 6 april 2024 22:15
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Brel & Brass is het succesvolle project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel. Elke avond met een ander harmonie- of fanfareorkest.

Vanavond staat ze in Cultura samen met OBK Otterlo!

Brel & Brass blijkt een gouden formule; de muziek van Jacques Brel in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Inmiddels hebben al 60 edities van Brel & Brass plaatsgevonden met evenzoveel lokale of regionale orkesten. Alle arrangementen zijn nieuw, en speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs.

De Vlaamse Micheline Van Hautem is een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

Speciale gast tijdens Brel & Brass is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

OBK Otterlo

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst Otterlo is een muziekvereniging, waar inwoners uit Otterlo en omstreken naar toe komen om muziek te maken onder deskundige leiding. Meer lezen over OBK Otterlo? Dat kan hier.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-