IRIS HOND

IRIS HOND

Dust Awakened By Dawn

Informatie

  • Prijs €27,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 13 december 2024 20:15
  • Einde vrijdag 13 december 2024 23:00
Tickets

Theaterconcert

Theater

Over Dust Awakened By Dawn

Op haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn is Iris Hond te horen in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. Met melodieën die zij eerder als te persoonlijk beschouwde.

Eerlijk, intiem en sympathiek

In Dust Awakened By Dawn gaat Iris op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat het publiek raakt en uitdaagt bij zichzelf naar binnen te kijken.

Over Iris Hond

Iris treedt op in klassieke zalen als het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, maar voelt zich net zo thuis in popzalen en op festivalpodia. Voor haar is het delen van haar muziek niet beperkt tot conventionele ruimtes; ze is even toegewijd aan het brengen van live muziek naar plaatsen waar de toegang beperkt is, zoals gevangenissen, ziekenhuizen en daklozenopvangcentra.

Avondvullend genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

 

Foto Iris Hond