Kom naar Het Pakjesfeest

Vier Sinterklaas in Cultura

Het is bijna zover! Sinterklaas en zijn Pieten maken zich op voor een onvergetelijk bezoek aan Cultura. Op 16 november trappen we af met de intocht, maar daar houdt het feest niet op. Vanaf de intocht tot 5 december staat alles bij Cultura in het teken van het Grote Pakjesfeest. Sinterklaas en zijn Pieten hebben samen met de feestgangers van Cultura een geweldig programma georganiseerd vol verrassingen, plezier en pakjes.

Het Pakjesfeest belooft een middag vol verrassingen te worden. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan leuke activiteiten, zoals een echte Pietenworkshop, waar ze kunnen ervaren hoe het is om een Piet te zijn. De Pieten zelf doen enthousiast mee: ze dansen, zingen, en helpen de kinderen met de activiteiten. Ondertussen neemt Sinterklaas de tijd om met alle kinderen op de foto te gaan, zodat het een onvergetelijke dag wordt.

Ook is er een speciale kleurwedstrijd waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Vanaf de intocht op 16 november tot en met 5 december kunnen de mooiste kleurplaten ingeleverd worden bij een van de Cultura-locaties in Ede. De tekeningen worden tentoongesteld en op 5 december worden de winnaars bekendgemaakt. Meedoen is simpel: haal een kleurplaat op bij Cultura, kleur hem in en lever hem in. Wie weet win jij wel!

Trek je mooiste feestoutfit aan, kleur je kleurplaat in en kom genieten van het Pakjesfeest bij Cultura in Ede, samen met Sinterklaas, de vrolijke Pieten en alle andere feestgangers. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien!

Het Pakjesfeest is elke woensdag- en zaterdagmiddag van 20 november t/m 4 december en duurt 45 minuten.

Tickets
Een kaartje voor dit fantastische feest kost €2,50. Je koopt een kaartje voor een specifiek tijdslot. Kijk hier voor alle tijdsloten.

Pepernoten bakken in de andere filialen
Sinterklaas brengt ook een bezoek aan de andere filialen! In Lunteren, Bennekom en Stadspoort kunnen kinderen meedoen aan een gezellige pepernotenbak-activiteit. Hier hoeft geen kaartje voor gekocht te worden.

Lunteren: woensdag 20 november van 14.00 – 15.30 uur (Aanmelden niet nodig)
Bennekom: woensdag 27 november van 14.00 – 16.00 uur (Aanmelden via bennekom@cultura-ede.nl)
Stadspoort: woensdag 27 november van 14.00 tot 16.00 uur

Het wordt een feest vol plezier, heerlijke geuren en natuurlijk verse pepernoten voor iedereen!