YORICK VAN NORDEN

YORICK VAN NORDEN

De platenkast van Paul McCartney

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 7 maart 2025 20:15
  • Einde vrijdag 7 maart 2025 22:30

Theaterconcert

Theater

Over "De platenkast van Paul McCartney"

In De Platenkast van Paul McCartney neemt Yorick je zingend, spelend en vertellend mee op zijn bijzondere ontdekkingsreis. Ook vertelt hij over persoonlijke ervaringen in de Abbey Road Studios, en speelt hij de liedjes die hij daar opnam.  

Muzikale duizendpoot

Muzikale duizendpoot Yorick van Norden onthult het verborgen muzikale universum van Paul McCartney. Als een detective dook hij in de platenkast van de legendarische ex-Beatle, waarvan niemand eerder de inhoud ontdekte.  

Verassende vondsten

Naast albums van bekende namen als The Rolling Stones, Pink Floyd en Joni Mitchell, stuitte Yorick op verrassende vondsten, zoals experimenteel klassieke muziek van Stockhausen, americana van Gram Parsons en soul van Marvin Gaye. Zelfs hiphop van Eminem, funk van The Meters en afrobeat van Fela Kuti hebben een plek in deze rijke verzameling.  

Mis ‘t niet, deze aanstekelijke voorstelling van Nederlands grootste McCartney-connaisseur.  

Inbegrepen bij je kaartje

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-