VIER X VIER

VIER X VIER

Theater a/d Rijn

Informatie

  • Prijs €19,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 31 mei 2024 20:15
  • Einde vrijdag 31 mei 2024 23:00

Dans

Theater

Over de voorstelling

Ontdek de energie van een nieuwe generatie

Vier nieuwe, hedendaagse dansstukken door jonge makers, voor jongeren (14+)

 

VIER x VIER

Met VIER x VIER ga je los van het gebaande pad. Verken nieuwe wegen met vier opkomende makers in vier unieke performances – klaar voor elk terrein. Korte solo’s, duo’s en trio’s, in uiteenlopende stijlen en genres, van klassiek tot modern en van hiphop tot mime. In VIER x VIER strippen we dans tot de essentie en leggen we de focus op e´e´n ding: de verbeeldingskracht van het lichaam. Neem plaats aan vier zijden van de dansvloer en ontdek de energie van een nieuwe generatie (dans)makers en performers.

 

Talentontwikkeling

Met VIER x VIER ontwikkelen we nieuwe makers. We zoeken naar jong en divers publiek in Gelderland dat de weg naar het theater misschien nog niet kent en bieden jonge makers ontwikkelruimte.

Deze performers worden intensief begeleid door de Amerikaans-Libanese choreograaf Erik Kaiel, die internationaal toert met zijn werk voor jong publiek. Via meerdere testmomenten leren de makers het publiek kennen. De makers selecteren we aan de hand van scouting en een open call, in samenwerking met Gelderse theaters.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-