THE KIK

THE KIK

Bal populaire

Informatie

  • Prijs €29,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 20 maart 2025 20:15
  • Einde donderdag 20 maart 2025 22:30
Tickets

Theaterconcert

Theater

Over Bal populaire

Levensliederen, smartlappen en tranentrekkers: het was een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich eraan zou wagen.

gezelligheid en ambiance voeren de boventoon

In de periode waarin alle goede sfeer voorgoed verdwenen leek, bouwde Dave een eigen kroegje in zijn huis. Belgische biertjes bij gedimd licht, Decap dansorgel, een gezonde dosis weemoed en torenhoge stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan. Dit vormde de inspiratie voor het schrijven van een album vol levensliederen. Liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Garderobe, koffie/thee en een biertje

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een frisje/wijn/bier in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

The Kik - Bal Populaire - foto liggend (c) Casper Rila (1)