TANGARINE

TANGARINE

Running in the Family

Informatie

  • Prijs €21,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 30 november 2023 20:15
  • Einde donderdag 30 november 2023 22:30
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

 

De pers over Tangarine

 

Dagblad van het Noorden: ***** ‘Tangarine in het theater is absolute top.’

 

de Stentor: **** ‘Een gaaf en groot repertoire met melodisch sterke folksongs.’

 

Dagblad van het Noorden: **** ‘Prachtige harmonische samenzang en ijzersterke liedjes van grote melodische schoonheid. Ragfijn samenspel…ongelofelijk muzikaal.’

 

Meppeler Courant: ‘Toegankelijk, maar met een grote dosis spannend muzikaal avontuur. In die zin kunnen ze zich ongegeneerd meten met hun internationale voorbeelden.’

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs Jongerenkortingvan € 10,-