SYB VAN DER PLOEG & MAARTEN PETERS

SYB VAN DER PLOEG & MAARTEN PETERS

The Best of Simon & Garfunkel

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 3 oktober 2024 20:15
  • Einde donderdag 3 oktober 2024 22:30
Tickets

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York, die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. Wie kent niet hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981? Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer-songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen, samen met twee muzikanten, onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa.

Wereldhits

Het publiek geniet tijdens deze show van wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer, Homeward Bound, El condor Pasa, Scarborough fair, Bridge over Troubled Water en nog veel meer!

solo-hits

Naast  alle hits van Simon and Garfunkel komen ook de solo-hits van Paul Simon en Art Garfunkel aan bod  zoals “you can call me al” en” Bright eyes”

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-