SVEN RATZKE

SVEN RATZKE

We could be heroes - Try out

Informatie

  • Prijs €27,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 12 oktober 2024 20:15
  • Einde zaterdag 12 oktober 2024 22:30
Tickets

Theaterconcert

Theater

Na het wereldwijde succes van Starman duikt zanger en entertainer Sven Ratzke met We could be heroes een laatste keer in het magische Bowie-universum.

Zoals Bowie het zelf gewaardeerd had

Gewapend met nieuwe zinderende arrangementen en een fenomenale band neemt hij het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt, vol rock en eigenzinnig entertainment. Bowie, zoals de meester het zelf gewaardeerd had.  

Sven Ratzke

In 2015 veroverde Ratzke de wereld met zijn interpretatie van Bowie’s Starman. Met een persoonlijke zegen van de meester zelf, bracht hij de iconische songs tot leven. De wereldpremière werd met ongekend enthousiasme ontvangen in wereldsteden als Melbourne, Sydney, New York, Londen en Berlijn, waar de show werd bekroond met vijfsterrenrecensies.

Talrijke prijzen, waaronder ‘The Best Show of the Edinburgh Fringe Festival’ en een prestigieuze nominatie voor een ‘Helpmann Award’, werden toegekend aan Ratzke’s meesterwerk.  

Een complete avond genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-