STEVEN KAZÁN & JAMIE (6+)

STEVEN KAZÁN & JAMIE (6+)

Super Magic!

Informatie

  • Prijs €15,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 3 mei 2024 15:00
  • Einde vrijdag 3 mei 2024 16:00
Uitverkocht

Familievoorstelling

Theater

Over de voorstelling

Dé familieshow van het jaar!

Steven en Jamie, die je van diverse tv programma’s of hun online video’s kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic!

Voor aanvang tref je een aantal *betoverende* dingen aan in de foyer. Bij binnenkomst vindt je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!).
Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!

Familievoorstelling 6+

 

Na afloop leuke workshop

Na afloop zijn de kinderen van harte welkom voor een leuke gratis workshop, helemaal in thema van de voorstelling. En met een glaasje limo en wat lekkers.
Keuze van Gastprogrammeur Jochem

Deze voorstelling is de keuze van onze gastprogrammeur Jochem.  Lijkt het jou ook leuk om zelf te bepalen wat er te zien is in ons theater? Meld je dan aan als gastprogrammeur.