BADDERZEE (4+)

BADDERZEE (4+)

Jeroen Schipper

Informatie

  • Prijs €12,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 28 december 2024 15:00
  • Einde zaterdag 28 december 2024 16:00

Familievoorstelling

Theater

Over de voorstelling

“Nooit meer, nee o nee, zeil ik nog op de Badderzee. O nee!”

Badderzee is het nieuwe familie- en kleuterconcert van Jeroen Schipper en zijn Boegiemanband. Jeroen heeft weer een sprankelend en swingend concert op de planning, gebaseerd op zijn nieuwe gelijknamige album en boek. De Badderzee zal kinderen uitdagen om het avontuur te zien in hun eigen huis, beginnende bij de badkuip!
De Badderzee is woest en wild. Een plastic kapitein in een plastic bootje vaart en trotseert de golven. Hij komt van alles tegen: een grote berg sop, een gele badeend en dan opeens een heel groot kind, als dat maar goed gaat! In de rest van de voorstelling gaat het avontuur door; er valt voor de kinderen van alles te ontdekken.
Vaste gegevens in een Jeroen Schipper-concert zijn: muzikale diversiteit, interactie, positieve energie, bijzondere instrumenten, humor en blije gezichten na afloop. Denk aan een zeemanslied, een punkrocknummer, swingende jazz en reggae muziek. Er is voor ieder wat wils.

Jeroen is al jaren een begrip in kinderliedjesland en met De Badderzee zullen er weer ontzettend veel kinderen mee kunnen zingen met ultieme oorwurmen en melodische pareltjes.

Leuke gratis workshop na afloop

Na afloop zijn de kinderen van harte welkom voor een leuke gratis workshop, helemaal in thema van de voorstelling. Waarbij ze kunnen genieten van een glaasje koude limonade en wat lekkers.