ROBERT JAN STIPS | KEUZE VAN GASTPROGRAMMEUR RUUD

ROBERT JAN STIPS | KEUZE VAN GASTPROGRAMMEUR RUUD

RJ Stips speelt RJ Solo

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 9 december 2023 20:15
  • Einde zaterdag 9 december 2023 22:30
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Het is nu al echt ‘geschiedenis’ dat Robert Jan Stips als 20-jarige met SUPERSISTER naar aanleiding van hun eerste hitsingle ‘She Was Naked’ op verrassende wijze acte de présence gaf op het hoofdpodium van het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen en daarmee bij het grote publiek in 1970 meteen een geheel eigen plek veroverde.

 

Sindsdien heeft hij die eigen plek alleen maar weten te verstevigen via vele succesvolle samenwerkingen met GOLDEN EARRING , SWEET d’BUSTER , TRANSISTER , GRUPPO SPORTIVO , FREEK de JONGE en nu natuurlijk immer actief met NITS.

 

Naast zijn Nits-tourschema trekt hij nu ook al jaren met zijn solo-programma ‘RJSOLO’ door het land, een avondvullend programma waarin hij, aan de vleugel of piano, met een niet aflatend plezier en enthousiasme zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist. Stips speelt de hits, maar ook klassieke cross-overs, zingt en vertelt over wat hij die 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt en laat daarnaast ook verrassend nieuw werk horen.

 

Bij elke avond of middag RJSolo doet hij weer een andere greep uit zo’n 400 mogelijke songs en om iedereen een kans te geven zijn of haar favoriete nummer daar tussen te kunnen horen, heeft Robert Jan óók het aloude verzoeknummer in ere hersteld: via rjstips@icloud.com kan je tot zo’n twee etmalen tevoren één of twee nummers aanvragen waar Robert Jan ooit aan heeft meegewerkt of heeft (mee)geschreven, (mee)gespeeld of (mee)opgenomen.
Kortom, zo’n avond RJSolo houdt je verrassend goed bezig … en vliegt voorbij !

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-