FUTURE CITIZENS

FUTURE CITIZENS

New Dutch Connection

Informatie

  • Prijs €17,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 27 september 2024 19:30
  • Einde vrijdag 27 september 2024 22:00

Theater

Over de voorstelling

Future Citizens – Moederdag editie

Wat betekent het om als moeder te moeten vluchten? En hoe is het om een leven en netwerk op te bouwen in een nieuw land? Bij deze voorstelling draait het om verbinding en inclusie.

Future Citizens is een interactieve theatervoorstelling met netwerkmogelijkheden. Hier ontmoet je mensen met een vluchtachtergrond die die jou meer leren over hoe ze een succesvolle carrière hebben opgebouwd in Nederland. Zij vertellen het verhaal over hoe zij hier hun weg hebben gevonden.

New Dutch Connections stimuleert nieuwkomers hiermee om hun wensen en dromen te delen. Op Moederdag, 12 mei 2024, organiseren wij een  ‘Ode aan moeders’. We zetten alle moeders in het zonnetje met creatieve voordrachten, een theaterperformance, prachtige live-muziek en een dansworkshop! Na afloop genieten we samen van een heerlijk hapje. Het wordt een feestelijke Moederdag met mogelijkheid om te netwerken.

Kom, ontmoet en verbind in Cultura in Ede!

Future Citizens is een theaterserie met live muziek waarin je nieuwe Nederlanders, hun talenten en dromen ontmoet. Elke voorstelling wordt er een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. In de media lees je namelijk weinig over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

“Bedankt voor dit mooie verhaal. Ik neem mee dat durven dromen mag! En dat je je niet moet laten ontmoedigen bij het najagen van je dromen.” Bezoeker Future Citizens

“Ik zou sowieso andere bedrijven ook willen oproepen om hier eens over na te denken en het niet als een beperking te zien, maar juist een kans.” Bezoeker Future Citizens, werkzaam bij Arcadis

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-