O’DREAMS

O’DREAMS

Dublin

Informatie

  • Prijs €21,25
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 23 februari 2024 20:15
  • Einde vrijdag 23 februari 2024 22:30
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

O’DREAMS struint in deze uiterst vermakelijke muziekvoorstelling dwars door Dublin. En het publiek mag mee!

 

In Dublin ontrafelt O’DREAMS het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en markante inwoners. Ook de avonturen van deze drie rasartiesten zelf maak je mee. Een Ier, een nep-Ier en een Nederlandse rocker.

 

Ze strijken neer langs de oevers van The Liffey, beklimmen the Dublin Mountains en spelen op straat. Tijdens een tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

 

O’DREAMS switcht moeiteloos van prachtige folkballads naar heerlijke pubsongs en hier en daar een Ierse pophit. Hilarisch is de pubquiz waarin de kennis van het publiek over Dublin flink wordt getest. ‘Dublin’ is dé muzikale ode aan de Ierse hoofdstad die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

 

O’DREAMS:

Danny Guinan – zang, gitaar

John Flierman – zang, gitaar, bouzouki, bodhran

Ed Veltrop – zang, accordeon, piano, toetsen

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-