NESIM EL AHMADI

NESIM EL AHMADI

Je verzint het niet

Informatie

  • Prijs €22,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 17 april 2025 20:15
  • Einde donderdag 17 april 2025 22:30
Tickets

Cabaret

Theater

Over Je verzint het niet

Comedian Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn tweede cabaretvoorstelling: ‘Je verzint het niet’!  

Nesim zijn roots, opvoeding en vader worden

In dit vervolg op zijn eerdere cabaretvoorstelling, ‘TaBoe!, praat Nesim over zijn roots, opvoeding, relatie, papa worden, vreemde werkplekken en nog veel meer.  ‘Ik heb vaak het gevoel dat ik dingen meemaak die niemand anders zou kunnen meemaken…tot ik begin te praten met het publiek’, vertelt Nesim.  

Interactie met het publiek

En juist om dat gevoel aan te wakkeren kun je als toeschouwer de nodige interactie verwachten. Of je nou vooraan zit of helemaal achterin… ontkomen doet niemand.  

Nesim el Ahmadi

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van zijn populaire stand-up crowd work videos, het succesvolle YouTube kanaal Supergaande en zijn werk als host en presentator voor uiteenlopende televisie formats. 

Extra veel genieten

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

 

Nesim el Ahmadi - Je verzint het niet