NANOEK

NANOEK

Melk; Een 'Motherfokking' Musical

Informatie

  • Prijs €25,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 23 november 2023 20:15
  • Einde donderdag 23 november 2023 21:30
Archief

Musical

Muziektheater

Theater

Over de voorstelling

Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan.

MELK is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt verteld.

Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.

Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent.

NANOEK maakt brave new musicals. Afgelopen seizoen werd deze nieuwe producent bejubeld in de pers en meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlandse musicalgenre.

TROUW ****

“Lokroep, de #wetoo musical’, stemt optimistisch over de toekomst van het genre”

“Wat een aanwinst voor de toekomst van de musical”

“NANOEK, precies wat de musicalwereld nodig heeft”

THEATERKRANT

“Een zeer veel belovende productie met zeer relevante inhoud.”

“Een bijzondere verrijking van het musicalgenre”

VOLKSKRANT ***

“De artiesten in Lokroep – de #wetoo musical- spelen vol overgave en zijn vooral sterk in de zangnummers.”

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? Dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-