n00b

n00b

n00b speelt n00b

Informatie

  • Prijs €22,25
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 8 december 2023 20:15
  • Einde vrijdag 8 december 2023 21:40
Archief

Cabaret

Theater

Over de voorstelling

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten.

Dit seizoen komen de dames dan ook terug naar het theater met n00b speelt n00b.

n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan luisteren. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

 

De pers over n00b
‘Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken.’ – de Volkskrant (5 sterren)

‘IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars.’ – NRC (4 sterren)

‘Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker!’ – Parool

Ga deze voorstelling zien, laat je overrompelen door n00b en dompel je onder in hun universum.’ – Theaterkrant

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-