MARTIJN KARDOL

MARTIJN KARDOL

Fris

Informatie

  • Prijs €21,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 18 januari 2025 20:15
  • Einde zaterdag 18 januari 2025 22:30
Tickets

Cabaret

Theater

Over Fris

Stel, je kunt helemaal opnieuw beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Hoe fijn zou dat zijn? Martijn Kardol heeft een poging tot een frisse start gewaagd: een kind, een nieuwe woonplaats, nieuwe voorstelling. Soms valt alles samen.

pijnlijk herkenbare situaties

Te mooi om waar te zijn? Ja, want de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je blijkt toch iets meer op je ouders te lijken dan dat je dacht en hoe ‘Fris’ ben je nog na anderhalf uur op het podium? Verwacht een mix van pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes.

Over Martijn 

Martijn Kardol is met regelmaat te horen als columnist op de radio (3FM, Radio Veronica en Radio 538). Ook schrijft hij voor het satirische programma ‘Plakshot’ van de VPRO en is hij vast onderdeel van het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2. 

Een fris drankje bij de voorstelling

Een kaartje biedt niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

Martijn Kardol_Fris_liggend_Mark Engelen_lage resolutie