LIMELIGHT SESSIONS | December-Editie

LIMELIGHT SESSIONS | December-Editie

Benedict Cork | Micha | Sarah Holwerda

Informatie

  • Prijs €17,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zondag 8 december 2024 16:00
  • Einde zondag 8 december 2024 19:00

Theaterconcert

Theater

(inter)nationale artiesten

Een intieme muziekavond, overgevlogen uit Engeland. Het idee? Hier ontdek je als eerste de sterren van morgen, in een sfeervolle en knusse setting – alsof je in een woonkamer zit, maar dan in het theater! In het verleden stonden artiesten als Hannah Mae (#1-hits (o.a. Wat Wil Je Van Mij, Ik Wil Dat Je Liegt, Waterdicht), nu te zien in Beste Zangers), Sophia (winnares van The Voice, recent op tour geweest met Suzan en Freek) en vele anderen op dit podium gewoon in Ede, voordat ze doorbraken naar een groter publiek. Dus: heb je zin in een betoverende muziekavond met opkomende nationale en internationale talenten? Pak dan een drankje, nestel je tussen de kerstlampjes en zitzakken, en laat je betoveren door de verhalen van deze bijzondere artiesten.

BENEDICT CORK

Maak kennis met Benedict Cork, een singer-songwriter uit Londen met een talent om de ziel te raken. Zijn stem, doordrenkt met emotie, brengt je direct naar het hart van zijn muziek. Benedict combineert kwetsbare teksten met soulvolle melodieën en indrukwekkende pianoklanken. Hij is aanbevolen door niemand minder dan Elton John, heeft getourd met Duncan Laurence en stond in de iconische Royal Albert Hall samen met Adam Lambert. Met meer dan 50 miljoen streams op Spotify en intieme, uitverkochte shows in Londen, komt hij nu naar Nederland om zijn betoverende muziek met ons te delen. Dit is een artiest die je niet wilt missen.

MICHA

Micha is een veelbelovende Nederlandse artiest met een unieke mix van pop, soul en elektronische invloeden. Met zijn warme stem en pakkende melodieën weet hij elk publiek te boeien. Micha schrijft diepgaande teksten over persoonlijke groei, liefde en het leven, die resoneren met iedereen die luistert. Na zijn succesvolle debuut-EP en optredens op festivals als Noorderslag, staat hij klaar om ons in Ede te betoveren met zijn meeslepende muziek. Dit is het moment om Micha te ontdekken, voordat hij doorbreekt naar de grote podia!

SARAH HOLWERDA

Sarah Holwerda is een opkomende singer-songwriter uit Nederland, bekend om haar authentieke en gevoelige manier van muziek maken. Met invloeden uit folk en pop weet ze verhalen te vertellen die recht uit het hart komen. Haar dromerige gitaarspel en kwetsbare zang creëren een intieme sfeer, waarin haar diepgaande teksten je meenemen naar een andere wereld.