LICHTSTILTE

LICHTSTILTE

Project Wildeman

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zondag 5 november 2023 15:00
  • Einde zondag 5 november 2023 17:00
Archief

Theaterconcert

Theater

Deze voorstelling is geannuleerd!

Project Wildeman daalt samen met het publiek en een astronautenpop steeds langzamer af naar het ultieme nulpunt: het binnenste van een zwart gat, het allerdonkerste mysterie van het universum.

 

In Lichtstilte, een hypnotiserende exercitie van inbeeldingskracht en fantasie in muziek, tekst en poppenspel, word je uitgenodigd het Donkere Niets te ervaren en een nieuw perspectief op Aarde te creëren.

Overal om ons heen in onze wereld lijkt er wel heel veel nadruk te liggen op licht. Licht schijnt op alle plaatsen, de hele tijd, ook‘s nachts. In parken, langs paden, in kantoorpanden, havens, industrieterreinen. Middels een gezamenlijk performatief ritueel gaan we in op de vraag wat al dat licht met ons doet en zoeken we naar een betere balans tussen het licht en het donker. Lichtstilte omarmt de duisternis.

 

Project Wildeman / Project Wildeman maakt nieuwe muzikale rituelen op bijzondere locaties. Samen met het publiek en vanuit trance-ervaring, experiment en improvisatie onderzoekt Project Wildeman de vele (on)denkbare dwarsverbanden tussen de mens, technologie en al het leven op de planeet Aarde.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-