LEO ALKEMADE

LEO ALKEMADE

In het wiel

Informatie

  • Prijs €23,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 30 september 2023 20:15
  • Einde zaterdag 30 september 2023 21:45
Archief

Cabaret

Theater

Over de voorstelling

Deze voorstelling is geprogrammeerd in samenwerking met Sportservice Ede.

Met een ongekend sterke band en een Nederlandstalige parel van een plaat onder zijn arm vindt Leo Alkemade zijn weg naar het theater.

Natuurlijk bekend van zijn cabaretprogramma’s, succesfilms en kijkcijferkanonnen leren we inIn het wiel een nieuwe kant van Leo kennen. Onder de vleugels van Guus Meeuwis bracht Leo namelijk al een prachtige plaat met Nederlandstalige nummers uit. Over zijn liefde voor de koers en de koers van de liefde.

Een theaterconcert waarin de parallel tussen de wielersport en het leven wordt bezongen. Over vallen en opstaan, knechten en winnaars en over om- en vooruitkijken. Leo wordt in deze bijzondere voorstelling bijgestaan door de Kopgroep, zijn muzikale vrienden, die eerder hun sporen verdienden bij de groten der lage landen. En hij vertelt, zoals hij dat zo goed kan, het concert aan elkaar. Muziek op zijn mooist, of beter: op zijn Alkemadest.

De koers is aan!

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-