LADY+LORD  MACBETH

LADY+LORD MACBETH

Theatergroep Suburbia | Try Out

Informatie

  • Prijs €25,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 7 maart 2024 20:15
  • Einde donderdag 7 maart 2024 22:45
Archief

Muziektheater

Toneel

Theater

Over de voorstelling

Bodemloze liefde en blinde ambities

Lady+Lord MacBeth is de tweede samenwerking van regisseur Olivier Diepenhorst en schrijver Tom Lanoye. Eerder regisseerde Diepenhorst Mamma Medea, een bewerking die Lanoye al eerder schreef. Nu werken ze voor het eerst samen aan een nieuwe bewerking van de meest beruchte tragedie van Shakespeare: MacBeth. Een muzikale voorstelling met live muziek van het ensemble Black Pencil.

Muzikale voorstelling
Schrijver Tom Lanoye en regisseur Olivier Diepenhorst voegen een muzikale laag toe aan Lady+Lord MacBeth. Het ensemble Black Pencil componeert en speelt nieuw werk live tijdens de voorstelling, naast bestaande muziek. Black Pencil is een game changer band met meer dan duizend jaar muziekgeschiedenis als speelveld. In Lady+Lord MacBeth hoor je een enorme  muzikale brandbreedte; van Renaissance muziek gecomponeerd door Shakespeares tijdgenoot John Dowland tot soul en blues, live gezongen door de Lady; actrice en zangeres Joy Wielkens. Het vermaarde ensemble werkte eerder succesvol samen met Suburbia tijdens de ★★★★ voorstelling Tom op de boerderij (2023).

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-