ISH DANCE COLLECTIVE

ISH DANCE COLLECTIVE

HOME

Informatie

  • Prijs €22,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 7 mei 2025 20:15
  • Einde woensdag 7 mei 2025 22:30
Tickets

Dans

Theater

Over HOME

Stap binnen in de wereld van Home, een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis verkent. Home neemt je mee op een verrassende reis, waarbij dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen verkennen.

Onvergetelijke voorstelling

Laat je betoveren door beweging en muziek die het gevoel van thuiskomen versterken. Home is een onvergetelijke voorstelling waardoor je beseft dat thuis dé plek is waar je jezelf kunt zijn.

Denden Karadeniz 

Denden Karadeniz is als danser bekend van tv (SYTYCD) en van ISH (Elements of Freestyle, Jungleboek), maar hij is daarnaast ook choreograaf en oprichter van Zero Dance Theatre: het eerste hiphop/ contemporary fusion gezelschap van Nederland. Met zijn roots in de battle scene, ervaring op televisie en liefde voor theater creëerde hij zijn eigen unieke floorwork techniek Zero gebaseerd op een mix van breakdance en contemporary, die hij nu over de hele wereld doceert. De voorstelling Home komt tot stand onder de vleugels van ISH Talent. 

Inclusief Garderobe, koffie/thee en drinken

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-