HELGE SLIKKER

HELGE SLIKKER

Hier om de hoek

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 1 februari 2024 20:15
  • Einde donderdag 1 februari 2024 23:00
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Hier om de hoek is het nieuwste muziekproject van theater- en film componist/singer-songwriter Helge Slikker, samen met muzikant/regisseur Tim Klaase.

 

Wanneer ze vader worden, verhuizen twee muzikanten van de grote stad naar hetzelfde kleine dorp. Daar leren ze elkaar kennen en ontstaat het plan om samen muziek te schrijven over deze nieuwe stap in hun leven en in een tumultueuze nieuwe tijd.

‘Dagelijks razen alle wereldgebeurtenissen om ons heen. Maar ondertussen leven we hier en nu, met iedereen in onze straat, in de supermarkt, op het schoolplein. Hier spelen onze eigen verhalen zich af.’

 

Zo ontstaat Hier om de hoek, een vlechtwerk van prachtige, filmische Nederlandstalige liedjes rondom één buurt en gemeenschap. Over een straat vol nieuwkomers, een kerk zonder gemeente, de eerste schooldag, de laatste brugwachter, de gonzende kerstmarkt, de stille rivier, het eens, het oneens, de plotselinge stilstand, de onontkoombare vooruitgang. De avontuurlijk gearrangeerde composities worden uitgevoerd door musici uit alle muzikale windstreken.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-