HARRY SACKSIONI

HARRY SACKSIONI

Love of My Life

Informatie

  • Prijs €22,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 13 maart 2025 20:15
  • Einde donderdag 13 maart 2025 22:30

Theaterconcert

Theater

Over lOVE OF MY LIFE

LOVE OF MY LIFE  is de titel van Harry Sacksioni’s nieuwste CD, waarvan de nummers de basis vormen voor dit solo-optreden. Je zou het kunnen zien als een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar.

scala aan gevoelens en originele inzichten

Buiten dat hij er virtuoos op speelt, is het in zijn leven zijn allergrootste liefde, mede omdat hij via de composities die hij op/ met zijn verschillende gitaren schrijft, een scala aan gevoelens en originele inzichten in het leven weet te roepen: zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. En uiteraard zal ook tijdens dit optreden een aantal Sacksioni klassiekers niet ontbreken!  

Persoonlijke verhalen en relativerende humor

Met zijn indrukwekkende gitaartechniek, tezamen met zijn persoonlijke verhalen en zijn relativerende humor, weet Harry al vijf decennia lang, in zijn eigen land en een groot aantal andere landen, het publiek aan zich te binden.  

En nog meer genieten

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-