GERT VAN RUISWIJK

GERT VAN RUISWIJK

Para familiares y amigos

Informatie

  • Prijs €18,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 16 mei 2024 20:15
  • Einde donderdag 16 mei 2024 22:00
Archief

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Een concert van bandoneonist Gert van Ruiswijk, oud docent van Cultura en Muziekplein Ede, samen met de bekende pianist Wim Warman, zangeres Annette Weterings en violist Radboud Post.Ook zal hij met zijn zoon Timo van Ruiswijk,drummer,singer/songwriter,optreden.

Eind November 2021 kwam zijn eerste Solo CD uit met allemaal solostukken, die hij heeft gecomponeerd voor familie en vrienden. Vandaar de titelPara Familiares y Amigos.Een stuk is van Astor Piazzolla:Reminiscencia (herinnering),omdat Piazzolla hem heeft gemotiveerd om bandoneon te gaan spelen. De muziek zal vooral van deze CD zijn, afgewisseld met tango en nieuwe muziek.Ook tangodansers zullen acte de presence geven.

Bandoneonist/Accordeonist/Componist/Arrangeur/Docent Gert van Ruiswijk studeerde accordeon aan Het Stedelijk Conservatorium in Arnhem bij Nico van Straaten en Minie Dekkers. Hij sloot zijn opleiding af met het behalen van de akte Accordeon B.

In juni 2012 studeerde Gert af voor de conservatoriumopleiding Bandoneon/Tango aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Hij studeerde o.a. bij Victor Villena, Leo Vervelde, Wim Warman en Gustavo Beytelman

Naast zijn werkzaamheden als uitvoerend en docerend musicus accordeon is Gert ook actief als uitvoerend en docerend musicus bandoneon.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-