FRED DELFGAAUW

FRED DELFGAAUW

Broos

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 21 maart 2025 20:15
  • Einde vrijdag 21 maart 2025 22:30
Tickets

Theatercollege

Theater

Over Broos

Fred Delfgaauw werkte tijdens corona als vrijwilliger in een instelling voor ouderenzorg. Dat inspireerde hem tot ‘Broos’. Over de last van het ouder worden en oud zijn. Samen met anderen die voor hen zorgen, probeert men er het beste van te maken.

Ontroering, humor en verrassende

Personages komen tot leven die in herkenbare, soms vrolijke en ontroerende scènes hun verhalen vertellen. Ontroering, humor en verrassende verhalen van kleurrijke personages die vertellen over hun leven nu ze oud zijn.

Tijdens de coronacrisis waren de theaters gesloten. Fred heeft toen langdurig meegelopen in een zorginstelling. Hier heeft hij aangrijpende, maar ook humoristische verhalen verzameld. Van bewoners, het personeel, vrijwilligers en mantelzorgers.

In samenwerking met Malkander.

Avondvullend genieten

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-