EXIT

EXIT

Circumstances

Informatie

  • Prijs €21,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 6 februari 2025 20:15
  • Einde donderdag 6 februari 2025 22:30
Tickets

Circus

Theater

Over EXIT

‘EXIT’ toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen.  

Adembenemende voorstelling

De circusvoorstelling ‘EXIT’ is zo straf dat het publiek niet durft te applaudisseren. Een adembenemende voorstelling waar het decor en de wisselende kostuums helemaal af en doordacht zijn. 

Vier verschillende disciplines

‘EXIT’ is een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en balansbord samenvloeien. Choreograaf Piet Van Dycke nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit, elk gespecialiseerd in een andere discipline (bascule, straps, trapeze en acrodans).

Deze voorstelling is gekozen door gastprogrammeur Ine Boeijen.

Nog meer genieten

Een kaartje biedt niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-