ELSKE DE WALL

ELSKE DE WALL

Legendary Ladies

Informatie

  • Prijs €27,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 22 maart 2025 20:15
  • Einde zaterdag 22 maart 2025 22:30
Tickets

Theaterconcert

Theater

Over Legendary Ladies

Het recept voor deze muziekvoorstelling is simpel. Neem één van de beste zangeressen in Nederland, Elske DeWall, en laat haar het meest indrukwekkende werk zingen van haar drie grootste heldinnen: Aretha Franklin, Carole King en P!nk. Dat is een garantie voor een muziekavond van de hoogste kwaliteit en belooft een enerverende reis door een groot deel van de popgeschiedenis. 

Kijkje achter de schermen

Elske geeft daarmee een kijkje achter de schermen van haar eigen muzikale reis en hoe deze inspirerende vrouwen haar hebben geholpen en uiteindelijk ook letterlijk in haar eigen muziek terecht zijn gekomen.  

kleine, maar zeer bijzondere muzikale arrangementen

Deze theatervoorstelling bestaat uit kleine, maar zeer bijzondere muzikale arrangementen voor gitaar (Peter Krako), cello/viool (Esther Lindenbergh), toetsen en meerstemmige zang. Het handelsmerk van Elske DeWall is soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country.  

Geniet van nog meer

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-