DE CIRCUSCOALITIE

DE CIRCUSCOALITIE

Great Catch

Informatie

  • Prijs €17,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 10 april 2024 20:15
  • Einde woensdag 10 april 2024 22:30

Circus

Theater

Over de voorstelling

De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch– a fresh taste of circus drie korte stukken van een nieuwe generatie circusartiesten. Zij tonen hun bijzondere talent in grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen.

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank). Zijn stuk LONE is een ode aan het alleen-zijn, een pleidooi voor de rust en schoonheid daarvan.

Tête-bêche(Marieke Thijssen, Michael Hottier en Wilko Schütz) combineren in 3+1spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler.

Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste soloPink Boots and An Alcoholic Sock Puppet.

Catch it if you can!

vanaf 14 jaar | Language no Problem + Engels gesproken

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-