DAMN HONEY

DAMN HONEY

Moedig voortwaarts

Informatie

  • Prijs €22,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 4 april 2025 20:15
  • Einde vrijdag 4 april 2025 22:30
Tickets

Theatercollege

Theater

over Moedig voortwaarts

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, zwoele stemmen achter de feministische podcast DAMN, HONEY, hebben maar één ieniemienie piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. Maar in een wereld waar die roep om gelijkwaardigheid nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden.

Hoe houd je moed?

Hoe blijf je optimistisch als het ene na het andere ellendige nieuwsbericht op je telefoon verschijnt? Waar haal je nog vechtlust vandaan als je het gevoel hebt dat niemand luistert? Hoe houd je moed als je actief tegengewerkt wordt? 

mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen

Marie Lotte en Nydia hebben eerlijk gezegd geen idee, maar met hun kenmerkende mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen, gaan ze moedig voorwaarts op zoek naar antwoorden. Want vooruitgang is niet alleen mogelijk, maar noodzakelijk. 

Even napraten

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief bewaakte garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-