CHARL DELEMARRE

CHARL DELEMARRE

Charl zingt Shaffy

Informatie

  • Prijs €22,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 25 april 2024 20:15
  • Einde donderdag 25 april 2024 22:30

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Charl Delemarre (onder andere winnaar Grote Prijs van Nederland) zal een bijzondere ode brengen aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy. Voor de meesten zal Ramses Shaffy geen nadere introductie behoeven, velen zullen hem kennen van zijn iconische nummers zoals ‘Laat me’, ‘Sammy’, ‘Pastarole’ en ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’. In 2009 heeft Ramses zijn allerlaatste openbare optreden gegeven in Rotterdam en is hij in datzelfde jaar op 76-jarige leeftijd overleden.

Het geweldige repertoire van Ramses mag uiteraard niet onbespeeld blijven en daarom zal Charl Delemarre Ramses’ werk op bijzondere wijze gaan vertolken. Charl zal verhalen vertellen over Shaffy, maar ook over zijn eigen leven aan de hand van de muziek van Ramses. Dit doet hij samen met een band vol met graag geziene gasten uit de Nederlandse muziekindustrie.

Charl is een zeer talentvolle Nederlandstalige singer/songwriter. Charl zijn eigen repertoire blijft ook niet onopgemerkt; je kunt hem kennen van nummers zoals ‘Zonder Jou’, ‘Lichtelijk verlicht’ en ‘Leef’. Onlangs heeft hij een prachtig nieuw album uitgebracht genaamd ‘Paradijs’. Check het album nu op Spotify.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-