CAT SMITS

CAT SMITS

Dis Order

Informatie

  • Prijs €19,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 20 november 2024 20:15
  • Einde woensdag 20 november 2024 22:30
Tickets

Toneel

Theater

Over Dis Order

In Dis Order blikt Cat terug op haar jeugd. Ze was een leuk meisje dat braaf meedeed, ook wanneer dat niet goed voelde. Dat moet dan maar, dacht ze. En dat dacht ze veel te vaak. Ze noemt zichzelf een pleaser.

Licht en duisternis

Het stemmetje in haar hoofd dat ze Anna noemt, helpt haar in de situaties waar ze onder het mom van ‘dat moet dan maar’ in verstrikt raakt. Maar die stem wordt steeds gemener en destructiever. Het publiek wordt meegenomen in de innerlijke strijd tussen licht en duisternis. 

Een dagboek en wetenschappelijk onderzoek

Dis Order is een psychodrama over eetstoornissen, geïnspireerd op dagboeken van Cat Smits en wetenschappelijk onderzoek van psychomotorisch therapeut dr. Marlies Rekkers, tot fictie gemaakt door Christine Otten. Het spel wordt gecombineerd met documentairebeelden van Sunny Bergman.  

Vele extra’s

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-