BOYS WON’T BE BOYS

BOYS WON’T BE BOYS

Rikkert van Huisstede e.a.

Informatie

  • Prijs €20,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 9 maart 2024 20:15
  • Einde zaterdag 9 maart 2024 22:30

Toneel

Theater

Over de voorstelling

Een theatrale happening met echte mensen.

De een is profvoetballer, de ander wordt zakenman in driedelig grijs. En de derde weet het nog niet. Die worstelt. Met zijn geaardheid of lijf. Of met de maatschappij, die gewend is in hokjes te denken.

Boys Won’t Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man. We verschillen, nou en? Niemand past precies in een hokje, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar.

De met killerheels gewapende initiatiefnemer Rikkert van Huisstede speelt samen met een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

Dresscode: Come as you are. Want het mooiste in het leven is jezelf zijn.

De pers over Boys wont be boys op de Parade

“Briljant in al zijn eenvoud (…) Boys Won’t Be Boys, het prachtconcept van Rikkert van Huisstede dat al vijf jaar door Nederland tourt” – Trouw

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-