BERTOLF

BERTOLF

Wegens ziekte geannuleerd

Informatie

  • Prijs €25,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 10 november 2023 20:15
  • Einde vrijdag 10 november 2023 22:15
Archief

Theaterconcert

Theater

Let op: wegens ziekte geannuleerd

Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass. Zijn vader draaide bijna niets anders en het ouderlijk huis stond vol met gitaren, mandolines en banjo’s.

Niet lang geleden reisde de singer-songwriter en gitarist naar Nashville om eindelijk zijn oude droom eens waar te maken: een album opnemen met zijn grote helden, muzikanten waar hij al zijn hele leven naar luistert. Onder meer dobro-grootheid Jerry Douglas, vioolgenie Stuart Duncan en baslegende Mark Schatz speelden mee. ‘Bluefinger’ is de titel van het nieuwe album van Bertolf. In het gelijknamige theaterprogramma brengt hij zijn nieuwe werk en de beste nummers en hits van eerdere platen, maar dan wel in volledig akoestische bluegrass-versies, gespeeld door de top van de Nederlandse bluegrass-scene. Ook vertelt Bertolf over de geschiedenis van bluegrass en speelt hij een aantal parels uit dit roemruchte repertoire.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-