BARTH.

BARTH.

Ligconcert

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 23 november 2024 20:15
  • Einde zaterdag 23 november 2024 22:30

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Na het succes van afgelopen jaar komt Edese pianist en componist BARTH. opnieuw met een ligconcert. Meer en meer ontdekt hij de noodzaak van het vertragen en onthaasten in een wereld die altijd aanstaat. Daarom wil hij rust en vrede communiceren met zijn muziek. Het ligconcert is geen nieuw concept, maar het past perfect bij de muziek die BARTH. maakt. Neem de tijd om te vertragen, te ontspannen en vooral te zijn. Ruimte om gedachten te laten komen en even tot rust te komen in een wereld vol haast. Een diepe adem nemen om op die plek te blijven, te zijn en tot rust te komen. Tijdens dit ligconcert zal BARTH. een primeur ten gehore brengen van muziek van zijn nieuwe album dat pas in 2025 uitkomt.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.