LISA JACOBS & THE STRING SOLOISTS

LISA JACOBS & THE STRING SOLOISTS

Concerto di Natale

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 21 december 2024 20:15
  • Einde zaterdag 21 december 2024 22:00

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Kerst is de favoriete periode van Lisa Jacobs en The String Soloists. Samen musiceren en warmte brengen in de donkere dagen voor Kerst. Voor ons internationale ensemble, waarvan veel leden deze dagen zonder hun familie in een ander land doorbrengen, is dit een tijd van verbinding en saamhorigheid die we graag met ons publiek delen.

Voor Kerst 2024 hebben we het prachtige Kerstconcert van Locatelli, een van onze allerliefste componisten geprogrammeerd. Samen met de warmbloedige muziek van Astor Piazzolla, spectaculaire virtuositeit van Vivaldi en de melancholie van Ysaye en Tchaikovsky die de sneeuw en de gezelligheid van de kerstperiode in de verbeelding oproepen, brengt dit een programma u helemaal in Kerstsfeer.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Locatelli – Concerto di Natale op.8 no.1

Vivaldi – Vier Jaargetijden: Winter

Piazzolla – Milonga del Angel

Piazzolla – Cuatro Estaciones Porteñas – Invierno Porteño (Winter)

Ysaye – Le Neige d’Antan

Tchaikovsky – December ‘Christmas’

Tchaikovsky – Notenkraker (selectie)

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding/voorprogramma, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.